Kan bare ikke få nok: Eva Longoria og hendes Chanel Woc -tasker

Eva Longoria skyldes enhver dag nu, men i hele sin graviditet har hun for det meste været afhængig af en lille taske: en sort Chanel Woc. Eva og hendes ægtefælle Jose Baston forventer i øjeblikket deres første barn sammen (forventer stadig, fra dette indlæg, men kan ændres på ethvert tidspunkt). Woc er en optimal taske for minimalister: den er let og svelte og passer lige nok til at komme igennem dig en eftermiddag eller aften fra sofaen. Kræv dog ikke for meget meget mere af det – det er bogstaveligt talt et budget på en kæde.

Det er et overraskende nemt valg for en forventningsfuld mor, men så har WOC’er igen en ganske følge her på PB. (WOC -fans vil bemærke, at en af ​​poserne visualiseret nedenfor er Chanel Young Boy Woc i stedet for den konventionelle model.) Føjede du en til din samling sidste år? I så fald godt klaret. I 2018 øgede Chanel priserne på WOCS med næsten 20%. Selvfølgelig er det mindre om for en af ​​TV’s OG Housewives.

Chanel lader dig stadig ikke købe sine tasker online, men i detailhandlen starter WOC -tasker omkring $ 2.500 for en grundlæggende model. Du kan shoppe pre-ejede Chanel-tasker gennem Vestiaire Collective.