Tjek, hvad berømthederne såvel som designs bringer på New York Fashion Week Autumn 2013

Emnet for stjerner på New York Fashion Week er lidt underligt. De fleste af dem betales for at være der af en designer, hvis show de skal til eller et brand eller et produkt, som de repræsenterer, hvilket betyder, at mange af dem bruger samt bringer tøj fra den designer i det, der kan være en relativt gennemsigtig Annonceringsordning. Hele pointen med et modeshow er dog at annoncere den nye samling, så jeg kan ikke gribe så godt. Ud over, uanset hvordan en taske kom ind i en berømtheds hænder, nyder jeg altid at se, hvad de bærer.

Og så er der modellerne. De får ligeledes betalt for at dukke op, selvfølgelig, men de er generelt ikke bedækket i duds af enhver form for specifik designer. I stedet bringer de noget, der mere almindeligt end ikke fuldstændigt punkterer deres “model off duty” -udseende såvel som får os til at stille spørgsmålstegn ved, hvorfor vi ikke kan finde ud af nøjagtigt, hvordan vi kan kjole som i vores nedetid. (Fordi vi sandsynligvis ikke er modeller.) Det er en fascinerende kontrast såvel som en, som vi tjekker helt i slideshowet nedenfor.

No Fashion Week Style Roundup er total uden Vogue Nippon Editor-at-Large Anna Dello Russo. På dette foto bruger hun head-to-toe Prada sammen med en Prada-blomsterkobling. Shop Prada via Neiman Marcus.

Jada Pinkett Smith kan blive betalt for at dukke op, men det brand, der bragte hende, gav hende ikke en taske til at bære, tilsyneladende. I stedet slår hun en traditionel Yves Saint Laurent indhyllingskobling. Shop Yves Saint Laurent via Net-A-Porter.

Karlie Kloss er lederen af ​​pakken i den nye afgrøde af supermodeller, såvel som hendes bagside er en sæsoner gamle Dior Libertine Hobo.

Professionel it Woman Harley Viera Newton valgte ligeledes Dior – Dior Woman Dior Tote, for at være nøjagtig.

Nykommer Sami Gayle er på et show kaldet Bluebloods, som jeg aldrig personligt har set, men jeg vil gerne have et bedre kig på hendes Bcbgmaxazria Thea -kobling. Hent den nøjagtige samme taske til $ 83 via Macy’s.

Modeller off -tjeneste går ofte efter en klassiker, som Crystal Renn med sin sorte Chanel -traditionelle klap.

Og så er der den traditionelle Model-It Bag Combo, demonstreret lige her af Hilary Rhoda såvel som hendes Celine Trapeze-taske.

På Fashion Week er der en hel del mennesker, der ikke er “berømte” i sig selv, men de er bemærkelsesværdige inden for modeverdenen. Michelle Harper er en brandkonsulent, såvel som hun valgte en Hermes Birkin til at punktere sit ensemble.

Shay Mitchell, en mere nykommer fineste forstod for sin funktion på ganske lidt løgnere, valgte en Diane von Furstenberg Carolina Lips -kobling til sin showgoing -oplevelse. Hent din egen for $ 345 via Neiman Marcus.

Smash-stjernen Katharine McPhee var ligeledes på DVF-båndvognen-hun slog en lille Diane von Furstenberg sfærisk kys-lock minaudiere. $ 345 via Neiman Marcus.

Paris Hilton bliver ikke inviteret til modeshow så meget mere, men hendes søskende Nicky Hilton er stadig en rutine omkring Lincoln Center. På denne specifikke dag bragte hun en sort Hermes Kelly.

I den modsatte ende af Hermes Spectrum gik uformelig komiker Joan Rivers med en traditionel kombination – en enorm pels såvel som en enorm Hermes Birkin.

På en noget mere “etisk” note gik sanger Colbie Caillat med den veganske Stella McCartney Falabella Foldover -kobling. Hent det i en anden farve via Neiman Marcus for $ 895.

Jeg er ikke sikker på, hvilket show Petra Nemcova var på vej til, men hun var på vej der med en sort Celine -bagage -tote.

Endnu en celeb med DVF, denne gang omkring Coco Rocha bringer en fløde Diane von Furstenberg Tonda Minaudiere. $ 345 via Neiman Marcus.

Vanessa Hudgens, der afrunder DVF -kontingenten, bragte en Diane von Furstenberg Mini 440 skuldertaske til designerens show. Shop Diane von Furstenberg via Neiman Marcus.

I det, der måske har været min foretrukne Fashion Week Purse Moment indtil videre, dukkede Angela Simmons op på Lincoln Center med en smuk, lys Hermes Constance skuldertaske.

Hvilken gave var Alexa Ray Joel at prøve at strejke her? Usikker. Det er dog bestemt en Louis Vuitton Alma -taske i hånden. Hent en for $ 1.830 via Louis Vuitton.

Denne sort-hvide-koboltversion af Celine-bagage-bæren, som jeg opdagede på Eve, er en af ​​mine foretrukne iterationer af denne taske nogensinde.

Nicky Hilton igen! Vi fortalte dig, at hun var en almindelig. Denne gang bringer hun en Rebecca Minkoff Alaina Mini -taske til Rebecca Minkoff Show. Hent en til $ 417 via Bloomingdale’s.

En anden model, endnu en dejlig traditionel taske: Selita ebanks samt en Chanel Mini traditionel klap python taske.

Det er ikke kun design såvel som skuespillerinder, der kommer såvel som at gå fra New York Fashion Week – du kan også områdesignere lige her så godt som der. In this case, we saw Rachel Roy bring a lovely taupe Hermes Kelly.

This fashion week has seemed to be the week of the newcomer actress, so let’s end with one more one: Krysta Rodriguez, BRoadway -skuespillerinde såvel som Costar på Smash, medbring en Rebecca Minkoff Mac -taske. $ 295 via Bloomingdale’s.